Annons


Hejdå på ett tag


Lunch på Pascal

Här satt jag igår med sällis av ingen mindre än Jessica som jobbar ett stenkast från fiket Pascal där vi beställt in superfräsch lunch och frulle. Jag, som numera inte har någon tid att passa på morgonen, då jag sagt upp mig från jobbet inför resan, fick snabbt slänga på mig kläderna och trycka i mig mackor försenad till vår planerade lunch. Så väl framme var jag redan färdigäten för stunden, men som tur var hade de supergod turkisk yoghurt med äpple- och kanelsmak. Jessica har jag känt sen gymnasiet och sedan dess har vi hängt ihop.

Annons

Efter det flängde jag runt på stan i flera timmar. Växlade pengar, fixade försäkring, köpte bok och anteckningsblock och till och med en dator fick följa med hem. Allt inför resan som börjar om bara några dagar. Känner att min plånbok behöver hjärtmassage efter både mobil- och datorköp inom loppet av två veckor men det är ju sånt jag inte klarar mig utan.

När klockan slog tre mötte jag Josefin, min storasyster jag tidigare haft en pod med och som just nu jobbar med sajten Loppi, för att hämta hem Bo, min systerson och Josefins barn som snart fyller två, från förskolan. Det kan på riktigt varit det sötaste jag sett! Alla barnen var ute på gården när vi kom och när vi skulle gå kommer de fram och kramas hejdå.

På vägen hem lyckades Bo, som jag nu börjar förstå inte är en så stor bedrift, övertala Josefin att köpa oss varsin glass som vi sen åt resten av vägen hem. Väl hemma hos Josefin, Martin, som är pappa till Bo, och Bo åt vi tacos och chokladbollar. Sen var det dags för mig att säga hejdå på ett tag och det var så jobbigt med tanke på hur stor Bo kommer bli på den tiden jag är borta men som tur var så verkade Bo inte det minsta berörd.

Så jag fick mina pussar och kramar hejdå för att sedan hinna med tunnelbanan hem för att packa. Tre dagar kvar innan vi åker nu. Känner mig ovanligt lugn. Nästan så jag blir stressad av att jag inte är stressad. Alltid lika logisk jag. Kanske är det för att det mesta faktiskt är klart och att det inte finns så mycket mer att göra nu än att åka.

Följ bloggen med bloglovin’


Laddar