Annons


Blömmor i håre!!


Här sitter jag nu i farmors kök på landet och väntar på att Erik ska bli klar. Går himla långsamt. Vi satte oss i bilen klockan åtta igår imorse pga mina skapare verkar ej inse vad en god natts sömn betyder och är nu framme för att fira midsommar här!! Har med mig på riktigt hela min garderob för tre dagar då jag inte fattar detta väder?? Här är det jättevarmt men med lite regn och åska så vAAAd har man då? Ja ni det återstår att se!! /Mvh spänningsuppbyggaren

Annons

Nåväl. Måste även bara säga hur mycket jag gillar att va här?? NJUTER. Lilla Bosse kom igårkväll med båda sina skapare och han har blivit så smart och intelligent!!! Han förstår allt vi säger och kan ha konversationer (dock helst enbart om plåster eller bilar……….) och är verkligen ROLIG?? Så bra bebis!! Skär ju i mitt hjärta att jag åker på hans fölsis. Och hela grejen med att jag åker om en vecka?? NÄR kom resan så nära kan man undra ja. Men känner mig väl ändå ganska redo? Det mesta är fixat och det är väl bara packningen som består. Spännande!! Känner mig faktiskt jättemodig som gör det här pga så himla ”hemmig” annars?? Ni får hålla min hand på bloggis!!

Till alla trogna fanz också så himla fint att ni går in här varje dag?? Får ångest av min dåliga uppdatering. Men känner ju att om det är någon gång in life (blir djup) är det ju NU jag bör blogga eftersom så mycket nytt händer såen ska försöka. Glöm inte att kommentera heller så jag känner mig älskad ? 
Farväl nu ska vi svettas vid midsommaratången!!


Laddar