Annons


/mother

Har ätit middag på /mother idag med min skapares kära skapare. jättefint ställe med supergod mat. Beställde gazpacho, vårkycklingen och burgaren och gillade allt men favvisen va nog gazpachon. Eller burgaren?? Vet ej men vill dit igen och äta resten. Man beställde från ipads och självklart lyckades jag på något sätt avregistrera den :—–) 

Annons

Nåväl.

Sedan såg vi på bio och nu ligger jag i sängen och försöker fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon när det vankas fest. Höga stövlar?? Jeans?? Besluten i detta liv.

Nästa beslut blir om jag ska hämta min pv vid tåget eller se del 2 av när Bachelor-Pär säljer sin ungkarlslya!!! Mmm njuter av bara TANKEN på mer Bachelor-Pär i rutan. Mitt guilty pleasure är ju att följa hans Insta för att se vilka emojis han använder härnäst <3 :’)


Laddar