Annons


Gbg på 24h


Gud, efter detta dygn känner jag bara hur jag vill krypa tillbaka in i livmodern på min skapare. Är något så obeskrivligt trött och lycklig på samma gång efter min korta visit i gbg. 

Har alltså gjort detta på 24h:

Annons

Åkt två tågresor

Druckit drömmiga drinkar!!

Sett Sigge Eklund!

Varit på konsert!!

Av alla bussar hem valt en där tjejen bredvid mig spyr :—-)

Fått en så DJÄVULSK pollenreaktion i mina ögon?? Är inte ens pollenallergisk sen innan?? Känns ju ej rättvist att få det nu.

Blivit ompysslad av världens gosigaste plastmorföräldrar

Ätit guacce <3
Alltså precis kommit hem till skaparen. Bor ju här numera innan resan (hyr ut min lägis till min kusin som får vårda den åt mig medan jag är borta i Singapore!!) och äter avocadomacka. Kan vi alla enas om att ost- och avocadomacka är bästa pålägget efter leverpastej och tomat?? MÅR så av dem båda.

Nåväl.

 Nu ska denna sessa sussa kl 16:24!!!


Laddar