Annons


Alla håkisar komsi!!


706a4aa997c504268a9f3cf0edcdeed1

Mmmm sitter och GRÅTER inombords pga åt precis en bulle och har så djävulskt ont i min tand. Känner att jag verkligen ej har tid för krånglig tand så har ignorerat detta helt. Har ju så mycket annat att göre ska ni veta!! På tisdag ska jag till exempel flytta från min lägis!!!!!!

Annons

Min älskade lilla lägis ska alltså bli min kusin Annas för ett år eller så eftersom jag ska iväg. Att hålla på att packa och riva upp allt hemma har gjort mig så himla blödig också. Måste ta pauser och har börjat klappa (………………..) mina möbler??

Obs detta är helt seriöst.

Nåväl.

Den här helgen ska jag alltså bara packa, packa och packa. Igår var en stor dag i min packningshets då man för första gången såg golvet igen!! Har iallafall cirka fyra stora pappåsar med kläder jag inte vill ha längre men tycker är såpass fina att ni kanske vill köpa för någon krona? Tänker att jag skriver här i blögga när jag tagit tumma ur röva och lagt upp allt på Plick. Adda mig där på @juliakave (om man kan?? Gud känner mig som min kära skapare när hon försökte zooma i Instagram <33). Det är alltså en köp+sälj-app jag tänk lägga upp alla kläder i……..om jag orkar :—–)

OKEJ MEN TILL SAKEN. Om en vecka åker en ju till gbg för att se Håkis. Ni som varit med ett tag vet att jag skrev ut tidigare att jag gärna vill träffa er!! Så vilka ska dit? Vad är era plansss?

Mmmm skriv här så kan vi gosa med varsin varm öl <3


Laddar