Annons


En skitrolig lista!!


96852350029c4cf44cf8b1a7f86f64ef

Vad finns alltid i din handväska?
Hörlurar, p-piller, tampas, glasögon, laddare och jättemycket saker jag verkligen ej behöver ha där i men får dåligt sammis om jag ”väljer bort dem” (obs ej normalt beteende inser jag nu). Även concealer om man har en finne som gärna vill shinea igenom.

Annons

Vad är det konstigaste du ätit?
Vet ej?? Har en bild på när jag är bebis och äter från min egen blöja :————–) Men annars typ ål?? Plågsamt vidrigt. Men är väl inte så konstigt att äta detta dock?

Planer för 2016?
Plugga i Singapore!! Annars bli 23 och leva life.

dd531572f5344bb526b927a18c7e1307

Sämsta beslutet i år?
Att välja Sabis salladsbar istället för ICAs i onsdags när jag var stressad till jobbet? På riktigt grät lite pga de bara hade nyttiga saker och ej pastasallader?? Sorg.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Jag går gärna och lägger mig så tidigt som möjligt. Men det blir alltid mycket senare än tänk pga facetimear alltid med Erik innan jag går och lägger mig. Dock brukar jag ju även somna under dessa samtal :————)

Vad längtar du efter?
Flytten!! Samt sommar i svearike, nästa Maria Wern (förra onsdagen var det hockey istället?? GRÅTER) och ett kallt glas oboy med lite pulverklumpar i mmmmmmmmmmm.

Roligaste idag?
Har enbart vaknat, ätit ostmacka och sett på youtube idag. Så kanske detta klipp dååååe!!

Hur är vädret just nu?
Grått som mitt navellödd.

Vem var den senaste du sms:ade med?
Min älskade skapare som frågade hur jag mådde pga min huvudvärk. Har huvudvärk fram och tillbaka hela tiden nu. Den är under kontroll nu men blir så seg och trött av den 🙁 Hur gör man för att få bort sånt här???


Laddar