Annons


FRÅGA: Vad ska du plugga?


01499ed28a100533c8b8901eaeb502a0

FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa

Vad är det du ska plugga? Krammmm

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa

Massa!! Valde först mellan en engelskakurs bara eller det här men kände sen att det skulle vara roligare att komma hem med flera olika kurser i bagaget.

Annons

Tanken är att jag ska plugga två terminer (min skola har tre terminer om året vilket inte är helvanligt, därför börjar jag redan i juli och inte i augusti som Erik). Men gillar jag det inte så pluggar jag bara en av terminerna. De kurser jag signat upp för är Internet Marketing, Public Relations Foundations, Fundamentals of Management, Discovering Marketing, Digital Communication Management, International Marketing, Strategic Management och Consumer Behaviour.  Många! Men tror de kan vara bra till jobb framöver. Hoppas en ju iaf!! Skolan jag ska plugga på heter Curtin University. Någon som vet någon som har gått där eller bäst av allt ska GÅ där?? Bli min vän plz <33


Laddar