Annons


Jag ska flytta!!!


a4d34e88f27d2c8d740c4f14056a45bc

Ok.

Så jag vet inte riktigt hur man breakar sånt här?

Jag ska iallafall FLYTTA!!!!

UTOMLANDS!!!!!!!!!! Till Singapore!!

Obs detta känns sjukare än att min kollega först denna dag berättade att hon KRAMAT Harry Styles för ett halvår sen?? Alltså VIDRÖRT DENNA SKAPELSE! Mvh strök mig mot hennes skinn en sek senare mmmmmmmmm.

Annons

Nåväl.

Kan nog inte riktigt smälta detta pga så konstig grej egentligen, att liksom flytta härifrån där jag alltid varit. Mitt lilla hemmis. Ok gråter nu?? Kommer sakna så enormt mycket. MEN ändå så himla otroligt kul. Erik ska med också. Så vi åker tillsammans till början av juli och ska plugga i varsin skola där borta.

Minns så INNERLIGT hur ont i magen jag fick av att han skulle iväg ett år och plugga någonstans. Det var precis när vi börjat träffas i slutet av sommaren förra året och jag inte riktigt visste vad vi var än. Ville helst att han skulle sitta klistrad mot min kropp och ej femton timmar bort med flyg. Men herreGUD hur skulle man säga det sådär innan man ens visste vad man var för varandra?? Mmmm psykbrytet här var ej att leka med så att säga :—)

Sen ringde han en natt från Bad Gastein full och sa att han ville att jag skulle med <3

Igår sa jag upp mig från jobbet också. Men kommer fortfarande jobba med bloggen och krönikorna hem till kära svealand. Och i veckan ska vi boka flyg och funderar på att stanna på vägen. Kanske Dubai eller Bangkok? Så många beslut!! Och låt mig ej börja tänka på visum osv. Avlider av alla dokument som nu ska fyllas i och skickas in.

Nå!! Har ni varit där?? Känner någon som pluggat där? SKA DIT??? Viska i mitt öra plz behöver all info jag kan få!


Laddar