Annons


Hormonbaserad migrän


period-glitter-pants1

Kan vi alla snälla samlas i en liten ring och prata om min djävulsmens?? Har från ingenstans fått så mycket problem kring mensen. Ätit p-piller i runt två år med undantag för ett kort break i sommar och allt har funkat bra tills nu vid årsskiftet.

Annons

Fyra mensar i rad (obs är detta ett ord??) har jag alltså insjuknat. Precis en dag innan får jag världens huvudvärk som känns som migrän (jag har dock aldrig haft migrän innan detta så känner mig inte tillräckligt good för att bedöma) och med det ofta en släng förkylning, halsont och feber.

Någon som känner igen sig och kan förklara hur ni gjort för att detta ska bli bättre?? Var och kollade upp det här lite snabbt i veckan och tydligen kan stressen från jobb m.m. och min närsynthet (som jag inte gör något åt och istället går runt och är halvblind) inte vara en bra kombo. Har nu haft glasögon hela veckan och känner absolut att min vanliga dagshuvudvärk av spänning försvinner. Men denna är ju inte i närheten av den huvudvärk jag får vid blodbadet så att säga.

Så vad gör man? Är det p-pillrerna? Något annat?? Plz guidea mig kära följeslagare!!


Laddar