Annons


Blekaste outfittan på denna jord


image1 image2

Jacka / Monki, Klänning / Zara, Skor / Nelly, Väska / H&M

Kolla så fein!! Seriöst aldrig känt mig såhär pretty?? Fick ju nämligen nunnan sminkad av Julia och vågade mig på mörklila läppar till mina genomskinliga hud :—) Lyser som solen med mina bara ben men gud vad jag blev sugen på att snart få gå i kjol och shorts efter detta.

Annons

Vi var iallafall på Finest Awards igår ett helt gäng kollegor. Inser nu att jag inte tog så mycket bilder förutom snaps då en vloggade som ett maniac för jöbba. Hann även avlida två ggr pga såg Pär och Rebecka från Bachelor (obs såg även ett rövkläm!!) och Arne Weise. Detta samt vitlöksdippen på Max inatt vid 02 var solklara höjdpunkter.

Ikväll har jag skrivit upp mig på något event som jag ångrar något så djävulskt nu då jag enbart vill bli klappad och se på tv. Måste även skriva min krönika och har noll inspo.

LIVET hörrni :–)


Laddar