Annons


Fråga/svar


FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
Hur blev din balkong? Visa oss bilder från ditt place?!

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Fin!!! Den är ungefär 230x130cm och har morgonsol. Den blev klar för några månader sen och fram tills nu så har det ju varit skitväder så inga möbler är köpta ännu. Men så fort solen syntes cirka fem sek i påsk blev jag så himla sugen på att få dit nåt fint att sitta på så en kan njöta av ballen så att säga. Men det är så svårt att hitta det jag tänkt mig?? Vill ha en liknande denna på bilden här nedanför (men mindre) men känns svårt att hitta i rätt mått och rimligt pris osv. Är iallafall helt inne på beiget/vitt och inte svart! Har ni tips?? Krav: mysigt och ska gå att lätt torka av rosé från alternativt ingår hakklapp till mig pga spiller alltid 🙂

Annons

Skärmavbild 2016-04-05 kl. 21.38.45

Vreta soffa white shell / Formlagret


Laddar