Annons


Väskjakten!!


Väska1

Pom pom tote bag / Missguided

Väska2

Reversible tote bag multi / Missguided

Väska3

Multi fringe tote bag grey / Missguided

Väska4

Street level metallic your chops weekender bag / Nasty Gal

Väska5

After party vintage forecast the leather tote / Nasty Gal

Annons
Väska6

Shoppingväska i läder / Zara

Skärmavbild 2016-04-04 kl. 19.11.12

Shoppingbag / Wakakuu

Okej så det här är mina favvisar jag kollat ut nu när min gamla kära väska går döden till mötes. Viktigast är ju att den är snygg, stor och hyfsat billig (obs sista väskan är alltså lite mer av en drömmis). Inser även att jag ej är gjord för att gå på stan mer än cirka tjugo min pga bryter ihop och vill enbart äta och ligga nerbäddad i säng av tanken på svettiga omklädesrum och så mycket människor?? Så därav denna kära cyber space-sökning. Tycker att den i brunt från Zara är himla fin men de i metallic är ju också lite coola. Så frågan, ska man ta en lite tråkigare som går att använda till allt eller en lite mer of topic som man är jättecool i? Ska man köpa fler så man kan välja? Och om man vill det hur övertalar man en annan att paya detta åt en pga gör för ont i egna plånkisen??

Alla dessa frågor i livet!! Ge mig styrka plz.


Laddar