Annons


Fråga/svar


FrågaBloggJuliaKnaveVitRosa
För det första: du är så jävla skön Julia!!!!!!!!
Vad fick du för julklappar? Fick du de där sängkläderna du suktat så länge? Må bäst <333

SvarBloggJuliaKnaveVitRosa
Kan ej inse hur sent jag svarar på detta?? Känner mig hemskt!! I julis fick jag nog mest fina inredningsgrejer (bland annat presentkort på balkongmöbler!!) och ett jättefint halsband jag har på mig mest hela tiden nu pga så sött. Alltså angående sängkläderna så vill jag fortfarande ha dem men inser ju hur sjukt mycket pengar det är att lägga på tyg jag ska svettas och sova i? Kan dock ändå inte riktigt helt släppa pengablindheten och vilja ha dem ändå. MEN hittade ett set från Ellos som var så himla likt att jag tog det extrem mogna beslutet att köpa det istället.

Annons

EllosLakanSetJuliaKnave

Ok fanns ju inga bra bilder på detta men här kan du hitta det lakanset jag köpte (på bilden är det samma set fast i blått). Minns jag rätt så var det även medlemsrabatt då så jag fick det lite billigare mmmmm.


Laddar