Annons


MellopelloSnopppppppen vad jag är trött. Känns som jag dragit en lastbil med hela min kropp?? Det har jag icke. Bara varit på mellos presskonferens. Efter detta är alltså hjärnan mos. Saknar det dock lite?? Har ju jobbat en hel del live. Hatälskar stressen och hjärtdunket tills man är klar och då är som en överkörd bergsget.

Annons

Stressen har dock gått över styr idag. Var kvar tre timmar extra vid friends för jag är en så extremt älskbar människa som ville fixa en repbiljett till skaparnas minsta verk. Visar sig sen efter all väntan att de skrivit fel info i mailet och denna älskbara människa fick åka tillbaka till stan tomhänt.

Skandal.

Sen fick jag däremot dagens första riktiga break för att göra naaaaaaaglarna!! Mmmmmm njuter av hur mjuka de är men framförallt hur de luktar?? Akryl är på topp tre tätt efter mammas svett (obs sant) och bensin!!!!

Efter det har jag jobbat fram tills NU. Känns alldeles för mycket faktiskt. Och på detta skulle jag vara barnvakt……………?? Dock till skaparens alla verk så lät dem mest se på ipad och laga min mat. Sen har även de TRAGISKA nyheterna om att min klänning jag beställt till mello inte kommer hinna till min lelle famn innan på lördag. Så måste alltså panikshoppa något men vad?? Ge mig råd!! Ge mig styrka!!!

Nu ska jag återgå till min och Eriks facetimekonvo. Vi är inne på vår tredje timme och det var cirka två timmar och fyrtiofem min sen någon sa något :———–)


Laddar