Annons


Är frälst


  
 
Vill börja med att säga att jag anser att filtret på första bilden är som GJORT för mig?? Passar min nunna plus psyke. Heter juliaknave på snappelisnoppen som ni ju kan adda!!

Nåväl. Jag är frälst.

Annons

Har idag intervjuat och spelat in med youtubern Therese Lindgren. Vill nu sova skavfötters och andas hennes luft. SÅ bra tjej mmmmm ryser för hur bra avsnittet kommer bli!! 

Efter inspelningen hann jag klippa lite videos innan det var dags för MTVs event för serierna Awkward och Faking it. Har inte följt dem helt men har svaga minnen från bakisångan på forna söndagar hemma hos skaparen då de gick i repris. Förutom att jag nu har ryggskott pga livets sämsta plats var allt himla bra. Fick också champagne och popcorn (som var osaltade??? Vem gör ens så?? Led) som jag åt medan jag strök mitt två dagars feta hår bakom lelle örat pga STRIPORNA jag ständigt får millisek efter 24h av otvättat hår??

Nu har jag precis ätit makaroner ut kastrullen och ska sussa. Så djävulskt trött och imorgon väntar inspelning med girlsen från MTV so very nice yes lovely to speak some english my call in life yes goodnight.

Farewell.


Laddar