Annons


Fråga/svar


FrågaBildBlogg

hej julia!! vad heter mattan du har i ditt hem?? såg en inlägg om de typ i somras men fick ont i fingret av att scrolla ner så mycket så tänkte att jag kan fråga dig istället!! är på mattjakt och den va superfin! /Malin

Annons

SvarBildBlogg

Hej Malin!!! Jag vet, den är magic. Har haft två mattor innan men inte känt att de funkat helt hundra till just mitt lilla hem. Jag har märkt att jag föredrar när det är mycket ljusa färger (därav har jag plans på att fixa om hela mitt kök som nu är svart!). Den jag har nu är alltså en fake Beni Ourain. Fick upp ögonen för dessa mattor för ett halvår sen eller så och har fortfarande inte tröttnat. Har en fake pga de riktiga kostar ett eller två liv osv. Alltså jättedyra. Men min, som kommer från Ellos (finns i två storlekar och jag har den på cirka två meter i längd), kostade under tusingen och är himla fin. Har också läst att det finns en billig variant på Jotex också så kika in där om den inte finns kvar på Ellos! Skrev om mattan tidigare här om ni vill kika och njöta lite av dess skönhet.


Laddar