Annons


Syndaren


   
 Ok så här får ni en bild från i söndags för resterande bilder efter dess är på mina enorma blåmärken mellan benen (ja) från poledancepasset jag var på igår. Har gått fem lektioner nu av en kurs på åtta som var svindyr pga:

Annons

A-Teens Sara är en av våra lärare!!!!!!!!

Mmmmmm vill sola mig i hennes stjärnglans!! Obs detta är ju ej överdrift heller. Såg Marie Serneholt på Rockbaren (?????) sommaren efter gymnasiet och har fortfarande inte återhämtat mig :””)

Förövrigt aldrig haft så ont på konstiga ställen efter träning förut?? Första veckan hade jag en blå KNÖL på foten pga slagit i stackarn så mycket och nu öm inne på låren så jag ej kan sitta på toa normalt :——–)

Nåväl.

Även spräckt min mobil jag fått av jobbet och gråtit tre ggr pga detta. 

Lever livet så att säga.

Imorgon kommer Hanna som är praktikant hos mig hem till min lägis för vi ska baka!! Lyxen att göra detta på jobbtid! En hemlis är att det är till kanalen och resten får ni veta och se later.

Adjö nu ska jag somna med sminket på mvh syndarn.


Laddar