Annons


Vill man va fin får man dricka vin


 
Här står jag hemma hos skaparen. Har kapat bilden pga naken resten. Söndagstrött och hjärtisfjärtis har varit på agendan annars! Ätit pannkakor och sovit. Sen fick jag en ros också. Ah känner mig så töntigt in love. 

Annons

Annars har veckan gått så snabbt. Varit pissjuk pga mens och skrivit texter i mobilen. Har ju skrivit sånna här innan men nu ska de få en alldeles egen plats i en tidning och det känns ju megacoolt. Ska på riktigt spara och tatuera in. Den tjugotredje kommer den ut och då måste ni självfallet köpa pga stödja denna fagra själ.

Förutom sånt har jag spräckt mobilen, ätit thai och funderat över vad hela pointen med fett hår är. Menar, känns ju bara så himla onödigt. HAR det någon nytta det är ju frågan.

Förövrigt är jag besviken på mig själv för att jag inte duschade ikväll. Hatar så djävulskt mycket på att duscha på morgonen. Mår dåligt i själen av bara tanken. Men samtidigt så gott att inte anstränga sig en söndiskväll. 

Ja ni hör ju, dilemma.


Laddar