Annons


Inspelning idag!


Idag hade vi Sandra Beijer i studion. SANDRA BEIJER! Om jag och Hanna på riktigt satt och slickade vår handsvett de fem timmmar innan det var dags för henne att komma och knacka på hos oss? Ja. Älskar ju henne (gud får man säga så utan att vara jätteobehaglig??). Men en gör ju det. Och tydligen Hanna, som är praktikant hos mig, också.

Annons

För er som inte vet så skriver ju Sandra bloggen Niotillfem. Eller Sandrabeijer.se heter den ju nu. Men jag känner den som Niotillfem. Har hennes texter sparade i mobilen och brukar pinna citat från boken hon skrivit.

Så satt hon där plötsligt mitt emellan mig och Hanna och pratade om kärlek, varför det gör ont när det tar slut och varför det är bra att hångla. Sen totaldippade jag (efter inspelningen som tur var) pga socker är obvious en stor del av mitt liv. Men vi spelade in lite backstagematerial till kanalen också. Vilket är så himla bra kom jag på för då kan jag printscreena det och använda det här?? DRÖM! Slipper en ju vara duktig och ta bilder och så.

Annars har jag varit sjuk. Alltså pissmega sjuk. Var ju det nyss också? Avlider vad det är painful. Märker även att det alltid kommer i samband med mensen. Några timmar innan första skvätten (vem är jag förlåt menar floden) kommer alltid en så djävulsk migrän att jag måste ligga blixtstilla minst två dagar? Denna gång adderade det även med ond hals och snor i litertal mmmmmm.

Ok nu dippade jag igen och ska dra sussen. Orkar därför ej läsa om detta blev rättstavat kämpa ni överlever.

VloggBild1

Jag hade på mig vit kjol och var barben. Kändes så himla fel men kanske lite fel också att beställa hem en två kjolar och en bikini i februari? Det gjorde jag iallafall förra veckan och den där där uppe är en del av resultatet.

VloggBild2

Provar ljudet vi allid har så himla mycket krångel med innan vi ska spela in.

VloggBild3

Upptäcker snöbleka ben som fjällar och har sig.

VloggBild4

Klämmmmmm.

VloggBild5

Kollar så vi inte hamnar utanför bild och så.

VloggBild7

Kanske inte den bästa och största studion man kan ha, så man får göra det som krävs. Typ i det här fallet kvävas mot väggen som jag såklart lät Hanna göra.

VloggBild8

Sandras bok som jag glömde en av i Linköping så jag fick köpa en ny. Så onödigt så jag vet inte vad. Men den är himla fin så alla borde läsaläsaläsa!

VloggBilder9

Hohohoohhihihihohhaaa jobbar man med oss har man la kul ska nä veta!


Laddar