Annons


Hej alla fans


  
Hej från tjejen med ingen tid!! Saknar bloggen något så djävulskt men vet inte hur jag ska hinna med. Tror jag ska använda den mer som dagbokis. Tråkigare dock om jag inte har så mycket bilder kanske? Men ni får överleva på snapbilder här i bloggis, är ju faktiskt himla rolig där!! 

Annons

Okej så update då. Jag har verkligen bAra jobbat. Aldrig jobbat såhär mycket…..någonsin tror jag? Helt ärligt är det nog en väldigt skev blandning av att det känns alldeles för mycket för lelle mig men också som det roligaste jag någonsin fått göra så…………..ja. Blandningen!! Så jag jobbar alla mina vakna timmar utan några få enstaka vilket ändå är kul då jobbet är så kul i sig. Sen så har  finAlly min praktikant Hanna börjat vilket räddat mitt liv. Förstår ej hur detta skulle gå att göra på en person, nej.

HOPPAS btw ni kollat in det vi gjort so far? Vi skriver format, manus, planerar upplägg och bokar roliga Youtubers/kändisar att spela in med. Har hunnit gråta cirka tjugotvå ggr över vårt ANUS till ljudsystem också. Har därav blivit tajt med Mats på Kameradoktorn (otrolig broder!!) som stått i TIMMAR med mina problems medan jag stått bredvid som ett grinande frågetecken.

Men nu har vi (Mats <3333) fått det att funka och vi har hunnit spela in en massa grejer som kommer framöver.

Nu ska jag äta min sjunde vetekaka (jättegott med MASSA smör på?) för dagen och klunka c-vitaminbrus (är inte ens sjuk bara tycker detta är LIVETS dryck??? Obs dock ej bättre än Oboy men vad/vem är det). Pendlar förövrigt i humör pga mens och har därav lyssnat på Hanson Brothers hela dagen för att stilla nerverna.

Ska länka våra videos vi gjort so far i ett annat inlägg också. Tänka sig att denna gamla goding nu finns i rörligt *mmmm myser av välbehag* :——-)


Laddar