Annons


Q/A måla brynen


Ska här med förgylla er tisdagsmorgon med en fråga från frågestunden som jag btw bara stannade av mitt i? Fy skam på lelle mig och ändring på det.

Vilken färg har du på din ögonbrynsskugga kvinna, blir galen för den är perf! Inte för mörk men helt perfekt! (Har liknande färger som dig och har aldrig hittat en bra färg och nu känner jag hopp)”

Annons

Denna har återkommit lite vilket känns som ett award bara i sig. Dock måste jag svika er med att erkänna att jag inte använder någon superdyr mirakelpenna eller så. Vågar jag erkänna att jag använder pennor jag får i magasin…………………? Det är sant. Jag är en sån. Tycker det är så snoppentråkigt att lägga pengar på smink och har bara några få saker som jag alltid återkommer till vilket är min concealer från Lumene och drömmarnas drömkräm (iallfall för min hy) från Locobase som är smällfet och mjukar upp min nunna perfekt varje kväll.

Däremot kan jag tipsa om denna (obs om den finns kvar? Fick den i julklapp av skaparen 2009 och har hållt sen dess……………..ja detta är sant). Det är faktiskt en ögonskugga jag använder som ifyllnad i brynet där det är lite glest. Funkar hur bra som helst (men passar nog bäst tillsammans med en penna till kanterna) och är i nyansen ”Tiger Eye”. Får jag tummen ur röva någon morgon och inte är megasen som tusen gånger av fallen ska jag försöka fota steg för steg.

IMG_0083

Ögonskuggan ”Tiger Eye” från laura mercier som jag använder för att fylla i brynen!

 


Laddar