Annons


Andra jobbdagen klaaar!


   
 

Ok har jättemycket att berätta från idag men känner först:

1. MITT HÅR?? Borde gå runt baklänges så fler får se?? Vet dock ej hur jag lyckades få  till så bra lockar i panikstressen imorse.

Annons

2. TVÅ personer idag har tvivlat min ålder. Fattar ej? Blir dock rörd pga vill vara bebisrumpeslät i ansiktet och leva ungdomens ljusa dagar så länge jag kan!! MEN när en av de jag intervjuade samt tågvärden ej trodde mitt tjugotvååriga jag så börjar en ju fundera. Har ju ändå köpt en Brämhults till tåget idag, det om något visar väl ERFARENHET i detta liv? Känner att mitt 18-åriga jag skulle köpt en Fanta exotic. Men den drycken kan man ju tyvärr bara köpa pre-Ayia Napa 2012 :'(

JA OK. IALLAFALL:

Har haft inspelning med ett boyband idag. Foooisarna i The Fooo Conspiracy! Gjorde en kul (förhoppningsvis?? Mvh, prestationsångest :——-)…….) grej för Play och ska länka allt sen när det väl kommer ut. Men inte nu för jag är gråttrött och vill bli vaggad i korg.

Så mer om den här dagen får jag visa er imorgon istället. Sitter på tåget till Linköping för att bo hos pojkis (ska svara era frågor om detta heta ämne soon, promise!!) och är något så OTROLIGT trött efter denna dag att jag hoppas vi ej är sociala och sussar genom hela denna helg :’)

Nu ska jag somna på kvinnan bredvid här på tåget :——-) *omfamnar <333*


Laddar