Annons


Djupfryst medarbetare


LEVER!!

Sarry yall här på bloggen har man ej levat life nej. Men i verkligheten så!! Hade ju första jobbdagen idag. Började klockan 05:45 såhär:

Anus vad kallt det är ute nu. Gick iallafall upp kvart i sex (!!!) för att hinna duscha och ta mig över hela stan (sov nämligen min lelle suss hos skaparen natten innan) före klockan åtta.

Annons

Vad händer då när Jullan är där 08:00 SHARP?? Ingen på min redaktion är där :———)

Men förutom detta lilla scenario var allt riktigt bra. Hann till och med sitta i möte för en plåtning och inspelning vi ska göra med The Fooo Conspiracy imorgon. SPÄNNANDE alltså. Har kommit på några riktigt roliga grejjor jag hoppas jag hinner med.

Andra saker som vägde tungt på bra ställe att jobba på-listan:

Det hänger en söt liten påse tampar på varje toa?? :””) <33

”Och där borta står vår nagellackskorg” när de visade mig runt.

Bra kollegor!!

Kylskåpet!! Haha ok inser hur jag framstår nu men ni kan ej ANA min lycka när jag insåg att jag liksom är tillåten att förvara mitt allt (=min mat) och gå och ta när som. Förra jobbet tömdes hela tiden och var bara till för en lunchlåda per dag. Men nu! NU. Kan ju ha godis? Yoghurt? Kakor?? Oboy???? Livet har så många möjligheter hörrni.

Pga alla dessa intryck är jag mosad fiskstjärt i hela huvudet. Sådär klappa mig-trött. Ska därför sova så himla hårt nu, ni anar ej. Men innan det ska jag gosa in mig i era frågor till frågestunden (obs skriv fler älskar bekräftelse). Blir så himla RÖRD när ni skriver fina saker om mig?? :”’) mvh vill krama er och bada er i balja!!






Laddar