Annons


Du är du och du duger. Dom som säger något annat suger, en spark i ballen ska dom ha. Hoppas dom får äcklig skolmat idag.


Bild 2015-04-17 kl. 20.43 3

Gott nyttis på er!

Hoppas ni gillar min lelle poesistund i rubriken. Kan dock inte ta åt mig äran då jag hittade den på Pinterest. Menmen en kan ju inspirera!!

JAHA nu är det 2016 så det betyder alltså NYTT ÅR NYTT JAG………..nej. Känner mig precis likadan. Obs kanske lite mer odlad pga gått runt i samma pyjamas (ja har ej bytt till riktiga kläder någon dag förutom nyårskvällen pga onödigt?) nu i sex dagar och varit utanför lägenheten en gång, då enbart för att köpa toapapper *offrar mig*.

Annons

Även ätit 4 förpackningar GB-glass och sett tretton avsnitt (i rad, ja) Heroes (sist i världen men ÄLSKAR den??) medan el boyfriendo och vänner pluggat.

Ja ni hör ju, en har redan tagit det nya året med storm.


Laddar