Annons


Nya jöbba


Stackars gbn bakom ej van in the spotlight som jag :———–) Nuuuu så är tummen ur röva och jag kan berätta att jag faktiskt kommer börja jobba här på Frida Förlag till nya året!

HUR kul??? Är jättetaggad och pissnervös. Jag som jobbat mycket med tv brukar ju vara van med att byta jobb nästan var tredje månad och har nu jobbat på samma ställe i över ett ÅR?? Hujeda mig vad nervo men som tur är så känner jag redan några av tjejerna på redaktionen som jag tänker svansa efter till jordens undergång.

Annons

Jag ska alltså vara ansvarig för allt rörligt material på webben!! Jag får fria händer och ska få skapa lite precis vad jag vill vilket känns så himla KUL. Kommer också börja leta reda på en praktikant som kan göra mina livsbeslut (…………och annat möjligtvis) framöver. Så är du lite sugen på det så håll utkik här så ska jag skriva mer om det i ett annat inlägg! Kommer utgå från vem du hejar på i Bachelor och om du äter saltgurkorna eller ej i din donkenmeal……………………………

Farväl.


Laddar