Annons


Varsågoda och njut


 

Hoppas det är ok att jag publicerar så händelserika och givande bilder här på blögga :———-)

Händer inget just nu?? Är inte ens sugen på helg. Så sitter mest här i sängen och göder mitt feta hår mmmmmmmmmmm bästa bloggen just nu hörrni!!!!!!

Annons

Fast har ju faktiskt GJORT något idag ändå. Efter att jag speakat några program på lelle jöbbe så promenerade jag till Marie som jag lärde känna 2013 (obs låter som jobbig Ove 67 år på släktmiddag nu som tvångshetsar throwbacks från ”den vilda tiden” :——–) under inspelningen av humorprogrammet SNN News. Nu har hon faktiskt det jobb jag ska ta över i januari så vi körde en liten recap på Vetekatten. Ska bli så himla KUL!! Men är såklart lite nervig. Är så himla bekväm och van med det jag gör nu och det här kommer ju helt garanterat röra runt i grytan lite (men HAHAHA vem säger ens så???? Förlåt :’-(()

Tänkte alltså ta och berätta för er imorgon vad nya jobbet är om jag ej glömmer pga ska försöka hetsa fram biljetter till Idolfinalen samt extremt ostrukturerad som människa.


Laddar