Annons


Söndagslistan


image1(1)

HEJ!

Har haft en jättekul helg vilket dock fått mitt lilla hövve att igår fungera som potatismos samt gjort av med pengar jag sparat för fammens julklappar på drinkar :——) Har bråttom till jobbet pga känns omänskligt att gå ur sängen vid denna tid men vill ändå börja blogga mer då jag anser er som så himla vettiga och BRA personer jag vill umgås med?? Har därför knåpat ihop söndagslistan åt er…………på en måndag.

Annons

När vaknade du igår morse?
Vid nio med allt smink på och kvar på efterfesten :——)

Vilket humör är du på?
Helt okej glad men orolig över massa saker. Märker hur jag mer och mer går och OROAR mig?? Mest på saker som jag inte ens kan påverka eller om hur mitt liv ser ut om ett år osv som ändå sådär spontant känns så himla onödigt att oroa sig över nu.

Har du ont någonstans?
Ja. På sidan av min fot pga att en stor svettdrypande kille HOPPADE på min fot under en spelning för två veckor sen samtidigt som han lämna halva armhålan intryckt i min lilla nunna :——-)

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Thai!! Denna helg har jag fått någon så OERHÖRT stor dille på just kycklingspett i jordnötssås. Mmmmmmmmmm bara att skriva det hörrni!! Tvingade alltså med el boyfriendo (ja en sån har man ju nu alltså gått och landat också!!!!!) för att köpa detta två dagar i rad pga första gången åt jag halva min portion varav skulle spara andra halvan till frulle. Vad gör jag då om inte GLÖMMER den framme under natten?? Vaknade och var på riktigt så himla ledsen över maten som gått förlorad :””(

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
6 chicken nuggets med currysås (folk som ej gillar donkens currysås är falska) och en McFlurry. Det ska ske MYCKET innan jag beställer något annat än just detta på donkis pga bästa kombon ever.

Vad ska du göra ikväll?
Sy upp mina gardiner och se Bachelor och Morden i Sandhamn (ÄLSKAR!!!!!) som jag missade förra veckan. Samt ska en äta kokt ägg och kaviar (också dille!!! HUUUR gott med lite halvrinnig gula?? Mmmmmmm livet hörrni).


Laddar