Annons


Söndagslistan en tisdag


Förlåtis för att jag inte uppdaterat här något?? Känner att inget är kul pga mörkt hela tiden. Helt seriöst så påverkar det mig något så oerhört tror jag? Ge mig tips alternativt kom hit och klappa på hövve!!

Annons

Här ska ni iallafall få söndagslistan…………på en tisdag……….pga brist på roligt liv och i väntan på BACHELOR!!!!!! Ser ni det?? ÄLSKAR ni det? Mmmmmm jag gör. NJUTER av allt det jättestela och inte nog av allt bråk/grin osv?? Ja ni hör ju, NJUTtv.

Nåväl.

Vad heter du?
Säger jag inte!!!

Vem skrev ditt femte inkomna sms?
Nanne Grönvall??? Känner dock ej varandra och var en jobbgrej. Men vill nu inte ha sms av andra pga då åker hennes namn ner </3

Vem kommer du aldrig att förlåta?
Scar :'(

Vad har du på dig just nu?
Tjocktröja och jeans som jag matchar med två finnar.

Har du duschat idag?
Nej :————-)

Var ligger din telefon när du sover?
I min trygga famn.


Laddar