Annons


Onsdag i bilder


Fått sovis idag av jobbet fram till fyra i eftermiddag för att vi ska jobba live i 12 timmar (!!!!!!!) mitt i natta!! 

Och här sitter jag vaken och REDO……..kl 9 :——-) Vi kommer alltså gå av passet sju imorgonbitti. HUR klarar jag detta? Har köpt fyra matkassar med godis och läsk till mitt lilla team men känner spontant att jag kommer gå för hard in och få brutal matkoma…

Annons

Ska försöka napa nu (kommer dock inte gå pga Grey’s OCH Desperate Housewives-reprisar på tv nu!!!!) och sålänge får ni njöta av lite dåliga mobilbilder från min dag igår:

  
Började dagen som vanligt med att missa tuben till jobbet pga ville ta bilder i spegeln :———-)

Obs vill leva i denna kappa. Lär dock inte få leva så länge om min plastmamma märker att jag använder den när hon är på höstlovsresa med resten av avkommorna……..

   
 Pga alltid sen köpte jag med lyxfrulle till mig och min kollega Lisa!

Samtidigt som:

  
Vi snackade och preppade manus för liven! Vi ska alltså sända live från ett hemsökt hus där vi stoppar in tre kändisar (Aina Lesse, Annica Englund och Frank Anderson). Ska bli jättespännande och efter att ha gått körschemat ör jag glad att jag ska hålla hus inne i studion och inte i huset………

HÄR kommer ni kunna se när det startar 19:00 samt uppsnack vid 18 🙂 Kolla!!!!

   
 
Sen till denna veckans segaste: alla tandläkarbesök!!! Först NU känns det bättre men haft helvetets helvete med detta samt spenderat halva min lön på tandtråd och äckliga salvor??? Det är alltså visdomstanden som krånglar. Jag vill ta ut den (har ju gjort det med en annan och det blev så bra!) men denna ligger tydligen nära någon nerv. Kul :——-)

  
Sen gick jag och Lisa för att handla nödvändig föda inför den långa liven….eller Lisa handlade, jag tog snaps på mig själv:

  
Satt och gosa med alla namn som printat :””’) @juliaknave heter jag där, adda plzz!

  
Sen till dagens roligaste!! Blev bjuden till Bar Anglais med hela SOLO, Chic och ShapeUp-gänget. Så trevlans med alla + kanske världens sötaste drinkar??


Laddar