Annons


Beni Ourain

BEN OURAIN-MATTOR

MmmMM NJUTER av att lilla lägisen får sig ett ansiktslyft just nu. Hela processen med balkongbygget har ju nyfött mitt inredningsug något så enormt!! Vill ha ALLT?? Med tanke på mörkret nu har jag helt snöat in mig på ljust. Så en sån här, Beni Ourain-inspirerad matta är påväg hem till mig nu! ……………….Och ett himla fint lakanset i linne.
PEPPEN????????

Annons

Moder skapare var dock ej lika pepp då jag köpt tre mattor på ett år. Men HOHO HIHI HAHAHA osv kan hon ju glömma att jag tar till mig säger jag bara till detta då hon ej kan bestämma pga självständig och förståndig i egen lägis nu.

Nu ska jag äta nudlar resten av livet pga min enorma mattkonsumtion :—————-)

EDIT: Glömde skriva det som var POÄNGEN med inlägget? = Att dessa är svindyra men att de finns runt tusenlappen på Ellos och EM bland annat.


Laddar