Annons


Mmmmm slösa era pengar på mig!!


Okej så jag har odlat fram ett sinnes besatthet för att köpa saker (obs enbart online orkar ej röra mig till butiker och ANVÄNDA KROPPEN osv)??? Varje dag har jag lagt saker i olika varukorgar och sen fått tvångsavsluta datorn för att ej gå vidare till kassan :——-)

Annons

Problemet ligger väl främst i att jag vill ha mycket och enbart dyrt?? Okej VILL ju inte ha dyrt, tar det gärna gratis men allt jag fallit för än sålänge går att byta mot halva Sveriges landyta…… DÄÄÄÄRFÖR mina kära åskådare tänkte jag att en kan ju önska sig detta i julleklappe?? *Mmmm njuter av tanken på materiella ting med mitt namn på under granis*.

DETTA vill jag alltså ha:

dirty-linen

animeaux_white_detail_kopia_2

Påslakan och kuddfodral (har det ett namn??) från Dirty Linen. Alltså sinnes fina sängkläder i linne och märket är svenskt. Färgen jag vill ha heter Dirty white som jag tror skulle passa himla bra då min matta får stå för lägisens färgintag. Kostar dock mer än min vänstra tumme (tänker att ni skulle buda högt på den pga ni gillar mig…?).

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 21.42.24

Lampa!!!! Har fyra spotlights i taket varav tre gått sönder. Hur jag vill lösa detta? Köpa denna. Från Watt&Veke!

decorology-3c057846

small-area-rug-balcony-683x1024

…………Min ballis jag bygger nu (de börjar i nästa vecka!!) kommer vara halva dessas storlek inser jag nu MEN älskar denna lösning med soffor. Vill också ha förvaring under *gör mamma stolt* där jag kan ha dynor osv. Inser också att detta kanske kommer bli svårt att hitta (tipsa!) så till en början får det bli vanliga ballemöbler men detta är helt klart en dreamlösning!

Blev ju bara inredning detta men det är så kul att fixa med, trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag för ett år sedan skulle önska mig påslakan i julklapp men en har väl växt upp :’) Det mesta hittar jag på internet pga lat där min favvissida är rum21.se men SKA man nu ändå ut och röra på sig är POSH Living på Sveavägen dröm och Plan Ett på Birger Jarlsgatan mums (dock ej för plånkan).

Så om någon snälla kan ge mig detta till jul/nu får ni gärna göra det. Bilder på hela lägisen kommer de med, tänkte lägga upp dem lagom till lägisens ettårsdag!!

Tackar!!!


Laddar