Annons


Har förvandlats till femåring


Okej så jag fick världens mammasaknad igår att jag tog ett tidigt tåg hem från Linköping pga ville sniffa mamsi i nacken……………………. KUNDE sen bara inte åka hem till lägis när jag också fick veta att hon bakat äppelpaj???? Mmmmmmm blev rörd. Så stannade där över natten vilket ledde till att jag gick tillbaka till denna ålder:

Annons

JuliaJosefinBarn

JuliaZoom

JuliaJosefinBarnZoom

Josefins rosa topp är från Filippa K och min tofs är stylead av Bobby Oducu :———————)

Har alltså fram tills nu suttit i hennes tröja och samlat på mig cirkus halva kylskåpet till olika matlådor samt irriterat mig något så GROVT på denna kära lilla människa till skapare. Krävs liksom att hon säger ETT ord och jag känner hur irritationen KRYPER inom mig?? Exempel på detta:

DISK!!!!!!!! VEM har sagt att disk enbart måste stå i diskmaskin så fort man är klar med att vidröra sin mat?? Vill kanske kunna se tillbaka på det fina tid vi haft tillsammans och minnas allt vi gått igenom?? Sju till åtta dagar sen kanske disken är den bättre plats än soffbordet men enbart då!!!

*Sätter klockan på tio i sju* = mamma går in i rummet kvart i (!!!! ) och frågar ”skulle du inte gå upp nu?” :—————-) Avlider :'(((

Obs älskar min skapare ändå!!!! Bra saker med att bo hemma igen:

Nytvättade lakan <333

FRAMDUKAD FRUKOST???? <333333 :’)

Att enbart gå runt i kläder inköpta 2003.


Laddar