Annons


Söndagslistan


Söndagslistan2Bild1

Söndagslistan2Bild2

Glömde min nya lilla tradition förra (OCH FÖRRFÖRRA??) veckan. Usch och fy och SKAM!! Men ack mina kära läsare, ska ej låta er plågas mer.

…………..SÖNDAGSLISTAN!!:

Vad har du på dig?
Otvättad hoodie som jag hade varje dag när jag var sjuk och ett par trosor med texten ”girls have more fun” som jag haft sen sjunde klass………………

Annons

Vem känner dig bäst och varför?
Mina skapare kanske??? Obs även cyber space.

Vad stod det i ditt senaste sms?
”Berätta om igår tack” efter utgången i Uppis till kompis som gick hem med kille jag hetsade ”var mystik och lite Twilight” pga hade scarfen sådär lite på sne??

Ljushåriga eller mörkhåriga killar?
Tänkte först säga allt förutom megablont men Bieber har ju det nu så tar tillbaka det jättesnabbt???

När grät du senast och varför?
I torsdags när mobilen dog (trots laddad!!!!!!) precis när jag gick på tåget 06:52 BAKIS och med vitlöksfalafel i håret :'(

Vem är du mest lik? din mamma eller pappa?
Är en KOPIA av min mamsi till utseendet. På gamla bilder är det jättelikt. Bara det att hon hade permantetat hår, satt på trimmade moppar med armarna runt nån John Travolta osv med en cigg i munnen. Själv gick jag hem efter skolan, loggade in på stallet.se och drack Oboy framför Fox Kids :—————) Hade även en grupp på Playahead jag BETALADE för att få skapa som hette ”Can’t Touch This”??? Blir rädd för mig själv.

Hur lång är du?
1750 millimeter.

Vilken ögonfärg har du?
Färskt bajs.

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Separado.

Hur många kuddar har du i sängen?
Sju st? Kan dock bara sova med en.

Är du singel eller har du ett förhållande?
I’m not single. I’m in a long standing relationship with fun and freedom…………………………..skrev tjejen jag tog listan av, kan inte bräcka detta??


Laddar