Annons


Dokusåpadejten


Här står jag i nya kläder och nya naglar……………NEJ hoho lättlurade är vad ni är för det var igår!!

Förövrigt så kan jag inte göra något med dessa naglar?? Knäppa jeansen tog cirkus 20min och redan haft alla mina sminkprodukter under nailsen som ej går att peta bort :——) Men de är ju fina så en får bara vänja sig.

Annons

Även SÅ kul grej som hände när jag var på nagelsalongen (obs enligt mig själv). Hade bokat tid över lunchen och springer in precis samtidigt som tjejen som ska göra mina nails. Hon hälsar och säger att hon heter Francesca. Vi pratar på lite i halvstel stämning (fick dock beröm för mina OVANLIGT fina nagelband??? :”) Vet knappt vad nagelband är men blev rörd ändå och bestämde mig därefter att älska henne). När hon frågar mig vad jag jobbar med svarar jag och berättar även lite om tidigare jobb, då nämer jag bland annat Paradise Hotel.

Får då någon slags blick jag typ först läser av som FLIRT?? Hahaha JÄTTEsjälvupptagen nu?? Nåväl. Blir liksom lite ställd av hennes mystiska/förförande glimt i ögat men fortsätter snacka. När det sen är hennes tur att prata och hon öppnar med ”ja alltså när jaaag var där i Mexico..-” jag avbryter direkt och gapar ut ett ”jaaaaaaaaaaaaaaaahAAAAAAAAAA” och min trögtänkta lilla pollett faller ner.
FRANCESCA!!! PARADISE!! 2009!!!!!!!! Minns ni?? Aaaah förstod där och då att hennes ”flirt” bara varit ett ”jovars I know va ju där själv”.

Mmmmm den säsongen alltså!! Vet att man inte ”fick” se det då. Sex var ju farligt att se i tv :—–) Minns mest hur rädd jag var för Jackie Ferm och att jag var dödskär i Cimon Lundberg :’) <33 (har honom fortfarande på Facebook efter någon Blog Awards-kväll och vågar typ ej dela saker längre pga = han kommer se att han är vän med någon han inte minns och ta bort???) Dock frukansvärt obekväm jag är som bara TOG FÖRGIVET att hon flirta med mig?? Hahaha måste komma NER på jorden, ja.

*Springer iväg och gråter pga vill ju va i förhållande med Paradise-deltagare*

:””(


Laddar