Annons


VECKANS FRÅGA: Vad använder du för smink?


SminkJuliaKnaveProdukter

Taaadaaaa!

Här är vad som brukar ligga ihopknölat i min lilla sminkväska. Har hatkärlek till smink. Är ju så himla KUL att *måla sig* men hatar också känslan av att ha något i ansiktet?? Livet är svårt hörrni!!!

Annons

NÅJA. Svaret på er fråga kommer här!

I min nunna hittar ni alltså:

1. Make Up Store Easy Cover All Mix

2. Sephora Poudre Compacte matifiante 8h (light 21)

3. Lumene CC Color Correcting Cream 6 in 1 (medium)

4. Ögonskugga i brunt (som jag använder till ögonbrynen) från Laura Mercier

5. Pensel från Laura Mercier

6. Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara

7. Finnar

8. 25 påsar under vardera öga :—–)

9. Snor ;;;;;;;;)

Vill jag vara lite extra fancy har jag eyeliner också. Men hatar eyeliner till grunden av denna jord. Enbart för att det EJ GÅR ATT GÖRA LIKA PÅ VARJE ÖGA?? Vill gråta av tanken. Vill jag inte vara fancy har jag inte så mycket. För skönast är ändå när man får gå och liksom odla sin lilla hy och slippa allt som täcker.

Min absoluta favorit, som jag vill gifta mig med, är CC Creamen från Lumene. ÄLSKAR DEN?? Så prisvärd också. *Ej sponsrad men blir gärna*.

FavoritCC

*Skaffar avkommor med denna sminkprodukt pga bäst*

 


Laddar