Annons


Halloj


Bild 2015-09-21 kl. 21.31 #6

Bild 2015-09-21 kl. 21.32 #4

HEJ!

Hoho får bli en snabbis detta. Paradise börjar ju om tio minuter!! På tal om paradise så var jag riktigt slug idag. Dennis, min kollega som jobbat med säsongen som sänds nu, råkade försäga sig när jag frågade vad nya deltagaren heter ”nu igen”……………..(visste ju precis, ville bara SPELA SPELET så att säga). Då svarar den lilla larven: ”minns inte”.

Annons

!!!!!!!!!

Detta måste betyda att den nya killen inte kommer vara kvar värst länge?? Eller????

Nåja, återstår att se.

Annars står jag bara här. I mitt lilla kök (vet att ni är några som frågat om jag kan visa upp min lya här på bloggis, SKA JAG? Kanske i en video?? Vill få igång en Youtubekanal men orkar inte ta tumma ur röva) och gör matlådor till hela veckan.  Har för övrigt diskat allt och haft helt cleant i mitt lilla hem i över tre dagar nu!! Så en liten lägisvisning kanske skulle passa?

Nu ska jag fläta Paradise-Olivers hår i mina drömmar.

Adjö.


Laddar