Annons


Död fisk anlänt hos skapareKallar denna pose: död fisk.

Okej, så har precis anlänt till min skapare. Skickade iväg ett gråtfärdigt sms om hur synd det faktiskt är om mig pga sjukis och ligger nu nerbäddad i soffan i väntan på serverad måltid.

Annons

För vill ju bara bli OMHÄNDERTAGEN när jag mår såhär. Helst ha minst tre personer runt omkring mig som klappar och matar mig med föda. Sen känns inte en trång 20kvm lägis ultimat att hänga i 24h själv utan ungänge. Usch får psykbryt av tanken. Älskar den osv men vara där INSTÄNGD utan att orka göra något ett helt dygn? Nej. Var för övrigt nog första gången jag ens hängde i min lilla lägis dagstid en vardag?

Saker jag lagt märke till först nu trots bott där snart ett år:

Det är ett dagis bredvid min byggnad? Med lekplatsen mot min byggnad :——)

Att jag inte kan ta rätt dörr? Detta var FEMTE gången jag argt tryckte in nyckeln i låset till ”min” dörr muttrandes svordomar för varför den inte öppnades. Visade sig dock tre min efter att jag var en våning under min egen *springer för livet* mvh rädd för grannar.

Att jag har dimmerljus i mitt badrum??????? På riktigt ej märkt det fören nu då jag av misstag ramlade rakt in i ljusknappen :———)


Laddar