Annons


Den stora frågan


Aaaaaaaaaaanus. Är sjuk. Obs ej i anus, ville bara få ut min VREDE för denna lilla sjuka som drabbat mitt huvud och hals. Fick order att gå hem från jobbet vid lunch för jag ”var så tråkig”………………..

Annons

Och kontrasterna nu på jobbet!! Vi har i flera månader suttit helt själva längst bort på vår våning och pratat högt och tydligt om allt. Nu däremot har det kommit ett nytt gäng (obs från programmet Brottcentralen). Har alltså oönskat sänkt ribban på hur klok jag verkar utåt efter att ha suttit två dagar i rad och jämfört deras med våra samtalsämnen.

De: ”Misstänkt mord på ungdom, 2 gärningsmän. Vi sitter kvar hela lunchen och jobbar tills vi hittat svaret på detta plus livets alla frågor!!!!!! *superhjältemusik spelas*”

Vi: ”Vem köper fredagsfikat let’s planera det redan nu och HADE DIDDI OCH ADRIAN SEX efter parcermonin igår????????????”

Mvh bör ta tag i mitt liv.


Laddar