Annons


Chicgalan ur mobbens lilla lins


Såhär såg jag ut på Chicgalan i förra veckan. Hade livets mest urringade klänning och en ”wrap” där nere runt punini och rumpa som ville åka upp HELA tiden?? Nu alltså visat allt för hela bloggsverige. Men förutom att blotta mig för alla galans gäster så hann jag ju med lite annat också.

Annons

Började kvällen med att stå i en mils kö pga jag var megasen och kom precis innan dörrarna skulle stängas. Här passar vi på, i rinnande svett (mest min…………), att fotas med varandra. Jag gick dit med min Aftonbladetkollega Lisa som blev min personliga lilla discokula i sin glitterdress.

Träffade Carro och Cassandra som jag jobbade med på Big Brother och Let’s Dance. Var nog ett halvår sedan vi sågs?? De är iallafall så himla världsbästa. Visste ni att Cassandra varit med i Hela Sverige Bakar? FÖRSTÅR ni min lycka i att jobba tillsammans med någon som ständigt kommer med bakelser/kakor/godis och SERVERAR detta till mig under arbetstid??? Vill här och nu byta ut alla på Aftonbladet och enbart ha henne och alla bakelser fastklistrade vid min sida.

Och vi tog några sånna här! ÄLSKAR det?? Har ju jättemånga på mitt kylskåp nu och känner att jag snart är på g att hamna i nån slags samlingsmani…………. *gör om min 20kvm lägis till photo booth*.

Obs kanske inte är så bra idé dock? Mvh somnat på första bilden?? Alternativt släpper mig efter sleepover med kille då man måste ”hålla på gaserna” mmmmMm.


Laddar