Annons


Naken på galafest


Försöker lugna mig genom att vara ”RoLiG” på Snap, obs grät fem min efter pga grövsta klädångesten jag någonsin upplevt.

OKEJ OKEJ OBS. Börjar detta inlägg med att kläder EJ ÄR ALLT. Men……………………..mycket.

Annons

Såhär. Ni ska snart få se outfittan i sin helhet men känner att jag måste VENTILERA min ångest jag hade igår på grund av denna klädsel? Det var ju inte kläderna i sig som gav mig ångest – det var att de inte satt på min kropp och det bara var tio minuter till att galans dörrar stängdes *bygger upp dramatiken*.

Allt börjar med den klassiska ”vad ska jag ha på mig”-funderaren när inbjudan landade på mitt skrivbord. Sen kom problemet. Jag tänker lite på vad som skulle kunna passa till galan och GLÖMMER sen att liksom att ”ta det vidare”. Problemet blir inte ett faktum fören EN DAG innan!!!!! *Gråter inombords och snyter mig i Lidl-tofflorna jag alltså nu måste bära på röda mattan*.

Här börjar panik urarta………..något. Alla webshoppar jag gillar (Asos, Nastygal osv) har för lång leveranstid. Beställer tillslut en klänning från Nelly och blir lovad leverans i tid (obs kan även vara så att jag ”tog förgivet” att den skulle levereras i tid och ”ringde upp med lugn ton” när min beställning inte kommit på 12h……………….).

Tjejen från Bring säger att paketet ska komma mellan 17-21 på kvällen??????? Här kändes det som att vänta på en dödsdom, ja. Jag fixade håret, sminkade mig, tejpade fötterna i så hög grad att köttsår ej skulle uppkomma osv. Men ingen klännig dök upp.

17:52 Ingen klänning.

”Okeeej, jo men den kan fortfarande komma. 30 minuter kvar tills jag verkligen MÅSTE gå.”

18:45 Fortfarande klänningslös.

*Börjar inse dödsdagen och letar efter något som kan ersätta min lilla leverans vilket SÅKLART inte går och jag känner mig misslyckad med livet och lägger mig i sängen och tycker jättesynd om mig själv*.

Fem minuter, FEM MINUTER innan jag ska gå kommer leveransen. Jag kramar (????????????) leveranskillen och tackar och springer sen upp hela vägen till min lägis med halva free bran hängandes pga varför håller ALDRIG klistret???

Det var en svettig men ack så fint dressad Jullan som gick på gala den kvällen. Och från och med nu ska en aldrig beställa kläder i sista minuten.


Laddar