Annons


Galej at Studio 54


studio541
studio544
studio545

BILDER FRÅN STUDIO 54

Okej kära fanz, jag behöver er hjälp!!

Har nu helt plötsligt ÄNDRAT mig och vill inte alls ha klänningen hemma i garderoben längre nu på torsdag då CHIC-galan går av stapeln?? Har två dygn på mig och känner stressen krypa under lille skinna. Usch. Klädpanik alltså, antagligen det jag avlider av någon dag.

Annons

JAJA. Så det ska alltså vara Studio 54-tema. Tydligen en nattklubb som folk i min mormors ålder ”roaDe SiG” på…………… Kan inte tyda stilen dock?? Känns så svårt. Verkar ju inte alls så disco som folk säger utan mer silke/stora lockar/pärlor och vita hästar, tydligen.

KAN NI HJÄLPA MIG? Vill veta bra webbshoppar eller kanske ännu bättre – bra BUTIKER i Stockholm som man kan hitta något i stil med detta? Obs bra budget tack, har inte råd med hästen annars.


Laddar