Annons


Hej från löktåget


Sitter på livets lökigaste tåg. Jag GLÄNSER av svett nu och känner att ca 80% av svettglansen jag nu skiner av är från gubben bredvid…….. *mmMmmM*.

Även en som har med en bebis. En kollega hade med sig sin egna till jobbet igår. Den var så himla söt att jag spontant kände att jag kanske ändå skulle kunna klara av att raisea en bebbe på 20kvm.

Annons

Den här däremot, tågbebisen, får mig att vilja trä en kondis över hela min punini och snorta tre års förbrukning av p-piller. MEN NEJ förlåt nu får jag ångest? Usch vad elakt. Men den har skrikit hela resan och jag åker baklänges (obs iofs inte bebbens fel??? Vem är jag??).

Någon äter även thaimat………. *hAppy*.

Så kan ni muntra upp mig tack?? Tåget är framme i Linköping om först nån timme och jag sitter själv så UNDERHÅLL MIG!!!! Skriv hej osv. Heter juliaknave på snappi.

Adios.


Laddar