Annons


Här sitter Julle och äter sin frulle


APELSINMARMELAD???? Varför har ingen förklarat för mig hur GOTT det är tidigare???

Sitter här och smular frullen i sängen och funderar på om jag orkar duscha idag eller inte. Antagligen inte. Har börjat med vänja bort mig från smink lite. Känns nästan lite ELAKT mot huden att sminka mig när jag ändå bara går till jobbet och (förlåt) inte alls bryr mig om hur jag ser ut. Men nu har jag liksom……………blivit bekväm med detta. Vilket ju är BRA. Bara det att jag tagit det, ….steget längre.

Annons

Orkar nu inte längre duscha på morgonen?? Och använda förra veckan samma strumpor i fyra dagar *skriver på CV:t*.

Kommer säkert också bli tävlingsinriktad??  Se ”hur länge jag kan gå innan någon får kväljning på tuben av min svettodör”.  Återkommer med nytt personligt bästa asap.


Laddar