Annons


Q/A: Vart har jag köpt the bröllisoutfitta?


Skärmavbild 2015-08-23 kl. 21.37.08

Brudnäbb och lillasyster Lisa och jag precis innan vigseln!

TACK för alla fina ord om min lilla brudtärnedress. Jag var så himla nervös att jag skulle få fläckar på den och åt därför finare än royal. Lyckades faktiskt hålla mig borta från smuts och kladdiga matrester under hela bröllopsfesten. Men VAD gör jag sen då? Jo, Jullan åker på efterfest hos en kompis och KLIVER I KATTMAT.

Annons

Ja, kattFÖDA.

Men innan detta förödande ögonblick var den ju faktiskt himla fin. Och som svar till alla er som undrat så är den från märket Second Female. Jag köpte den i en liten butik i Halmstad men jag antar att den måste gå att köpa online? Den kostade iallafall runt tusenlappen men har sett att både Lindex och Asos har liknande varianter för typ halva priset.


Laddar