Annons


Nu är jag syster med en gift person!!


Jag ser mest kär ut av alla?? MmMMm älskar dem alla.

Alltså, HÖRRNI! Igår gifte sig Josefin och Martin. GIFTE SIG!! Känns ju så stort?? Vill väl mest skriva här hur himla fint jag tycker det är. Eller snarare, hur fina DE är *sätter på långsam ballad och gråter i fönstret*. Vill vara som dem. Ska också gifta mig med en Martin och döpa vår bebis till Bo.

………..Eller okej, kommer kanske inte funka (ELLER??). Men känner att hittar jag någonsin något som är en liten snudd på så bra som dem då är jag mer än nöjd. VÄRLDENS FINASTE är de och ja, kan kanske mycket möjligt vara så att jag i skrivande stund fulgråter, ser på The Bodyguard och lyssnar på känslosamma Coldplay-låtar – samtidigt.

Annons

Kanske.

Nåväl. ÄLSKAR ER MARTIN, JOSEFIN OCH BO!!!!!! Snälla uppfyll mitt livs önskan och adoptera mig som ert husdjur. Mvh, känslomässigt obstabil efter finaste brölliset någonsin.


Laddar