Annons


Säg hej till bridezilla 2.0


Placeringskort in the making…

Vad är det som HÄNDER? Om mindre än tre (TRE!!!!) dagar gifter sig min syrra och hon är inte det minsta nervös??
????????????

Detta gör självklart att jag i plikt tagit över all stress. Jag stressar över vart i kyrkan vi brudtärnor ska stå, kommer Gunn på 100+ HÖRA nåt??? Eller kommer Josefin och Martin behöva inbyggda mikrofoner så att Gunn hör?? Och VART hittar man inbyggda mikrofoner gärna gratis tills imorgon??

Annons

Sen ska jag inte ens nämna stressen på grund av att jag tagit på mig uppgiften att designa programmen i kyrkan/på middagen och göra placeringskorten. Här ligger stressblamen enbart på mig själv. I något som måste varit i omedvetet tillstånd har jag tänkt att heltidsjobb + inspelning av nytt program + skjuta fram allt till sista minut verkat som en bra kombo.

………..Det var det inte. Så idag har jag efter tre timmars övertid på jobbet fått i stort sätt allt klart. Kan säga att mina kollegor hade tur som vettigt nog gick hem vid fem. Jag hade inte ätit sen tolv och mitt blodsocker var väl på nivå avrätta husdjur när jag upptäckte att DEN JÄÄVLA HORUNGEN (obs förlåt Josefin) (och förlåt mamma???) INTE SKRIVIT MED MITT NAMN PÅ PLACERINGSKORTSLISTAN???????

?????????

Kände mig så SVIKEN?? 

Ringde argt upp och samtidigt som min utskällning började bubbla mot ytan såg jag att mitt namn bara hamnat på nästa sida av dokumentet…………

Sen fick jag också veta att Josefin inte tänkt på att det behövs pennor till bröllopsbingot jag har gjort. Då började JAG gråta? Alltså inte bruden, som lär ha saker upp över öronen att göra, utan jag, BRUDTÄRNAN, som ska skriva ut några papper och skriva ner namn på kort.

Saker som jag också gjort idag som jag inte rekomenderar mänskligheten:

1. Sökt på ”placeringskort wedding” på Pinterest. Känner mig nu på nivå sandlåda i kreativitet.

2. Spillt Coca Cola över min vita, nu bruna (rip), skjorta.

3. Gjort hatlista på folk med dubbelnamn. Folk med dubbelnamn borde ej få bli bjudna på bröllop?? BORDE DUBBELNAMN ENS FÅ FINNS ÄR VÄL FRÅGAN??? Obs skojar (?) /Mvh hon som skrivit 90 placeringskort.

Bridezilla 2.0 är här med skapad.


Laddar