Annons


Paradisehemlisar på ett tak i stan


Terass3

Terass5

Det här drömstället ligger på Sveavägen 44 och är nio våningar upp!

MIN HERRE vad jag gillar det här stället jag och Rebecka tog en AW på idag. Och så hade vi ju bästa vädret!! Här tog vi alltså varsin öl. Rebecka hörde av sig till mig någon gång för precis ett år sen (tror jag?? mvh minns inte ens mitt lösenord jag haft sen msn var livets mening) för att hon läst min blogg och också var himla intresserad av att någon gång få jobba med tv. ÄLSKADE ju för det första allt beröm jag fick *MmmMm* pga blögga men sen blev ett mail flera (ska skriva filmmanus om denna lilla love story) och jag berättade lite hur jag gick till väga när jag bestämde mig för att börja jobba i branschen.

Annons

Sen går hon och får en praktikplats på PARADISE?? Det var ju där jag var året innan henne. Kände mig ju som mamma björn när jag fick se bilder därifrån och se att hon klarat det kanon. Nu jobbar hon med Nya Arga snickaren och vi pratade mest vilken mix of slav, slit och megakul det är att jobba som prodass. Jag gjorde också ett flertal failade försök att MJÖLKA henne på info om nya säsongen Paradise som startar om någon vecka.

Men ska ej ge upp. En av mina nuvarande kollegor på Aftonbladet var ju också där i våras och spelade in. Ska ta hans matlåda och låsa in honom i studion och psyka honom på högtalarmikrofonen tills han ger upp.

Återkommer med inside info asap alltså.


Laddar