Annons


Jag och mina vänner framför en liten kamera


PhotoBooth2

PhotoBooth13

PhotoBooth12

PhotoBooth11

 En liten sneak peak på hur det ser ut i mitt kök!

Har hela helgen totalignorerat att min lilla lägis är i stort behov av storstädning och typ en dubbeldusch, eller nåt. Äcklig har den varit iallafall. Men det har ju lilla jag struntat i helt. VÄDRET har ju varit för bra?? Skulle ”värma upp mig lite” i solen efter ett dopp i vattnet hemma hos min mamma och ligger nu här i sängen, några timmar efter, med en hudton matchandes Rudolfs mule…………….. Kan ju ej HANTERA denna sol. Ska ha helkroppstrumpa imorgon enbart för att ej flagna bort.

Annons

Så efter att ha iggat min stökiga lägis hels helgen gav jag åtminstonde cirkus fem minuters styrka åt att………rätta till bilderna jag hängt upp i köket.

Känns ju ok att gå tillbaka till att se på tv och ej göra något vettigt överhuvudtaget.


Laddar