Annons


Hej från världens finaste sommardag


   
  
    
 

Idag i megasolen!!

GÖTTIGT det varit idag?? Jag menar solen, HUR kan den vara så härlig att vara i? Mmmm njuter.

Dock är jag hundratio på att jag bränt mig på näsan trots en massa solkräm och 120 på att bikini är det osmartaste att bada i, någonsin. Så vi nakenbadade istället *yOl0*. OCH MAN KÄNNER SIG SÅ FRI?? Förlåter nu mitt femåriga jag som skrek och vägrade kläder för att sedan vara naken på släktfotot alla sen snällt fick rama in och hänga upp på väggen. En ville ju bara LUFTA.

Annons

Annars har jag precis kommit hem från en middag hemma hos Hanna. Planen var att vi skulle ut men spagettin ville annat *klappar mina inneboende fisar i magen*. Har något så grovt ont i magen och åkte därför hem. Fick dock ett magpiller av Hanna innan jag drog därifrån så ligger nu och ”inväntar effekt”………..

…………………..


Laddar