Annons


Outfitta till Rockbjörnen


 

 

Missguided2

Annons

Missguided3

Body och kjol / Missguided, Väska / Valentino

Så detta är alltså vad jag tänkt ha på mig på Rockbjörnen på onsdag. Har jag ens sagt att jag ska dit? Nåväl, nu har jag. ÄLSKAR att klä upp mig vilket även har lett till ett sjukligt beteende av att även alltid vilja ha nya saker. Tänker att jag målar naglarna i vitt och kör på ganska mycket nudefärger? Förutom väskan (och skorna?? SKA jag köpa ett par i samma skogsgröna färg?? Borde ej pga plånbok/skona fötter från död men OHOJ vad de var himmel!!) då.

Väskan visar sig också vara en Valentino!! Obs ej min. Har snott den från min pappas fru *favoritbarnet*. Fattar inte heller hur man öppnar den?? Ska bli kul att leva resten av livet med all min kunskap och intelligens :————-)


Laddar